tisdag 1 januari 2008

Nytt år nya mål...

Det nya året börjar med en grå lite snöig dag. Men man kan inte kalla det senaste tolvslaget för grått, hela Hästholmen lystes upp av ett färgsprakande fyrverkeri. Det var många som hade satsat på att fira in det nya året med färg och ett rejält smattrande.

När det gäller vädret så har det blivit lite bättre för dem som vill ge sig ut på vättern, det blåser inte lika mycket längre och den vind som är har vänt till ostligt. Så förutsättningarna för en bra fisketur är betydligt bättre en för en vecka sedan.

Det ska nu bli spännande att följa Hästholmens fortsatta utveckling detta år. Kommer drömmen om en kombinerad bensinstation och livsmedelsbutik bli sann, kommer det bli fler affärsidkare i hamnen och får hamncaféet vara kvar? Kommer våra politiker avstå från att ta upp en nedläggning av vår skola under detta årets budgetarbete? Kommer vi bli fler som ser det fantastiska med Hästholmen och som väljer att bli bofasta här?

Vårat mål här i Hästholmen är ju att svara ja på samtliga frågor, och med gemensamma krafter så kan vi göra det när det här året lider mot sitt slut.

Ha ett riktigt gott 2008.

Inga kommentarer: